Kredietwaardigheid Argenta Spaarbank

U wilt graag weten wat de kredietwaardigheid van uw bank is? Op deze pagina vindt u meer uitleg over de kredietwaardigheid van de Postbank. Zo kunt u makkelijker een keuze maken voor een bank waar u uw spaargeld wilt weghalen of naartoe brengen.

Kredietwaardigheid

De kredietwaardigheid van Argenta wordt door een aantal instanties beoordeeld. Per instantie ziet u de beoordeling en wat de beoordeling betekent.

Rating maatschappij Rating Uitleg
Standard & Poor's BBB+ De kredietwaardigheid van Argenta is matig te noemen. Er zijn veel veiligere banken waar je je geld kan brengen. De rating van Argenta is al sinds 2006 hetzelfde gebleven. Als de economie in die tijd nu grote verberingen had meegemaakt, dan was dat niet zo'n goed teken geweest. Maar in deze tijden van crisis op crisis is de stabiele rating van Argenta geen slechte ontwikkeling.
Moody's Geen rating Moody's heeft geen rating gegeven aan Argenta Spaarbank


De kredietwaardigheid van Argenta Spaarbank is matig te noemen. Er zijn veel banken waarbij uw spaargeld een stuk veiliger staat. Ondanks dat, garandeert de Belgische staat natuurlijk wel uw spaargeld tot € 100.000,-

Update september 2012: Tot op heden heeft Moody's, een Amerikaans ratingbureau nog steeds geen rating gegeven over Argenta Spaarbank. Standard & Poor's heeft haar ratings sinds 2010 niet meer aangepast.

Leen verstandig

U betaalt altijd meer als u iets met een lening koopt, dan wanneer u er voor spaart. Denk dus goed na voor u een lening aan gaat.

Leen met een doel

Een doorlopend krediet is vaak geen goede leningvorm. Sluit een persoonlijke lening af met een doel. Dat is vaak goedkoper. En het wordt u minder makkelijk gemaakt om meer te lenen dan eigenlijk nodig.

Laat u vooraf professioneel adviseren

Informatie op deze website dient als informatiebron, maar laat u altijd door een professional adviseren. Laat de hele lening doorrekenen en uw maandlasten bepalen.