Nederlandse kredietverstrekker

Er zijn op de Nederlandse kredietmarkt een groot aantal kredietverstrekkers actief. Zoveel dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Allemaal pretenderen ze de beste/goedkoopste etc. lening te hebben. Hier op kredietverstrekkers.eu proberen we u wat meer bomen in het bos te laten zien door de grootste kredietverstrekkers op een rijtje te zetten en voor u te vergelijken zodat u de beste lening kunt kiezen. In de linkerkolom ziet u een overzicht van de verschillende Nederlandse kredietverstrekkers die we op dit moment hebben vergeleken met elkaar. Ook vindt u interessante links naar kredietverstrekkers met scherpe leningen. (links onderin en rechts). Er is een aantal nieuwe kredietverstrekkers op de markt gekomen. Zoals Findio en de oude bekende: Bekam. We zullen daar binnenkort wat over schrijven op deze site.

De Nederlandse kredietverstrekkers die we hebben vergeleken zijn:

ABN-AMRO

Freo
ING
Rabobank
Royal Bank of Scotland

De reden dat we deze kredietverstrekkers hebben uitgekozen, is om dat zij de partijen in Nederland zijn die de hoogste kredietwaardigheid hebben en u daardoor een meer vertrouwt gevoel van lenen zullen geven.

Als u niet wilt dat banken uw BKR notering controleren wanneer u een lening afsluit, dan kunt u als Nederlander ook geld lenen in Belgiƫ. U krijgt dan geen vervelende BKR check en u kunt veilig en gerust lenen. Lees hier meer over: als Nederlander in Belgiƫ geld lenen

Leen verantwoord
Wanneer u gaat lenen is het belangrijk om te weten of u uw lening wel kunt terugbetalen. Ga voor uzelf na of u de maandlasten wel kunt opbrengen gedurende de gehele looptijd! Verwacht u grote financiële tegenslagen? Leen dan niet. U komt hier vaak verder door in de financiële problemen. Spreek altijd met een financiële expert want elke situatie is uniek. Bekijk ook altijd hoe de leenovereenkomst in elkaar zit en zorg ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan.

Als jij een lening wilt met een lage rente: lage rente lening

Wil je meer informatie over hoe het zit met aflossen? Lees dan hier meer: lening aflossen

Lenen berekenen?
Wilt u snel berekenen hoeveel geld u kunt lenen? Lees dan verder op de lenen berekenen pagina.

Lenen voor een huis?
Wilt u lenen voor een huis? Lees dan verder op de lenen voor een huis pagina.

Leen verstandig

U betaalt altijd meer als u iets met een lening koopt, dan wanneer u er voor spaart. Denk dus goed na voor u een lening aan gaat.

Leen met een doel

Een doorlopend krediet is vaak geen goede leningvorm. Sluit een persoonlijke lening af met een doel. Dat is vaak goedkoper. En het wordt u minder makkelijk gemaakt om meer te lenen dan eigenlijk nodig.

Laat u vooraf professioneel adviseren

Informatie op deze website dient als informatiebron, maar laat u altijd door een professional adviseren. Laat de hele lening doorrekenen en uw maandlasten bepalen.